نویسنده = �������� ���������������� �������� ��������
تعداد مقالات: 7
1. بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 1-14

10.30495/jfst.2021.677804

مهدی نیک فرجام؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ جواد فیضی


2. بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 41-53

10.30495/jfst.2020.674524

نفیسه کوشکی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ توحید نجفی میرک؛ محسن وظیفه دوست؛ فریبا نقی پور


3. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54

الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی


4. تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 115-122

محمدحسین نشاسته گیر؛ محبت محبی؛ محمدحسین حداد خداپرست


5. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 37-46

مهدی سعیدی فر؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ هاشم اخلاقی


6. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 133-146

علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست


7. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 21-34

سانیا منصوری اطمینان؛ امیرحیسن الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست