نویسنده = ���������������� ����������������
تعداد مقالات: 2
1. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680656

حسن محمدی آراسته؛ موسی الرضا هوشمند دلیر؛ عبدالرضا میرچولی برازق


2. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 57-71

10.30495/jfst.2019.541223

عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی