نویسنده = پرستو پورعاشوری
تعداد مقالات: 3
1. تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 73-83

10.30495/jfst.2020.674530

حجت میر صادقی؛ علیرضا عالیشاهی؛ مهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری


2. مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 137-150

محبوبه موسی یی پور؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان


3. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-35

مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی