نویسنده = ���������� �������� ����������
تعداد مقالات: 3
1. مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 137-150

محبوبه موسی یی پور؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان


2. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-35

مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی


3. تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 51-61

هومن تیموری؛ بهاره شعبان پور؛ علی شعبانی؛ عصمت محمدی