نویسنده = ���������� ������ ��������
تعداد مقالات: 6
1. بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 99-117

10.30495/jfst.2021.680644

اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی


3. اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 49-58

10.30495/jfst.2019.544967

اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی


5. بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 75-87

اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان


6. کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 11-17

اکرم آریان فر؛ زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند