نویسنده = حسینی قابوس، حسین
تعداد مقالات: 6
1. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680649

اوشا پورمحمدی؛ سید حسین حسینی قابوس


4. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 57-71

مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس


5. بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 25-36

زهرا شریفیان؛ سید حسین حسینی قابوس


6. تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 93-102

سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی