نویسنده = ���������� ��������
تعداد مقالات: 3
1. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680668

شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی


2. بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 37-49

فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری


3. مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 19-27

سید احمد شهیدی؛ محبت محبی؛ علی معتمدزادگان؛ امان محمد ضیائی فر؛ جواد ابوالفضلی اصفهانی؛ سید علی مرتضوی