نویسنده = ���������� �������� ��������
تعداد مقالات: 3
1. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 31-40

10.30495/jfst.2020.674512

زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی


2. ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 43-55

احمد پدرام نیا؛ علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین


3. بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-10

ادریس محمدی؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ احمد پدرام نیا