نویسنده = �������������� ��������������
تعداد مقالات: 16
1. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2021.678973

محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


2. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 109-123

10.30495/jfst.2020.665337

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری


3. تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 1-14

10.30495/jfst.2019.543715

لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری


4. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

10.30495/jfst.2019.544373

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


6. بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 107-118

زهرا دولت آبادی؛ سیدعلی مرتضوی؛ معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ سید حسین استیری


7. بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 113-121

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ سید حسین استیری؛ زهرا دولت آبادی؛ محمد مسعود حفیظ


8. تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-11

ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


9. بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 12-26

سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


10. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


12. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


13. تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 37-43

الهه رازقندی؛ امرحسین الهامی راد؛ علیرضا قدس ولی؛ سید حسین استیری؛ سارا آقاجان‌زاده سورکی؛ حمید بخش آبادی


14. بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 25-31

زهرا دولت ابادی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ سید حسین استیری


15. بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 73-82

فاطمه مسلم؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ اکرم شریفی؛ سید حسین استیری


16. بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 63-70

الهه رازقندی؛ امیرحسین الهامی راد؛ علی قدس ولی؛ سید حسین استیری