نویسنده = ������������ ���������������� ����������
تعداد مقالات: 3
1. شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 63-74

محمد جواد حسین زاده؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد جواد کاظم زاده پارسی


2. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 37-46

مهدی سعیدی فر؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ هاشم اخلاقی


3. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 21-34

سانیا منصوری اطمینان؛ امیرحیسن الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست