استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
خورشید
آذرهوش
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت، فرمولاسیون -بهینه سازی
مدیر کنترل کیفیت(R&D)
اکرم
آریان فر
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، ریز پوشانی - نانو تکنولوژی، روشهای استخراج ترکیبات موثره
دانشگاه آزاد اسلامی قوچان
فاطمه
اردستانی
عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر
محمد
آرمین
آمار و روش شناسی سطح پاسخ
صدیف
آزادمرد دمیرچی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
دانشگاه تبریز
زهرا
ایزدی
بورسیه دانشگاه شهرکرد. دانش آموخته دکترای تخصصی دانشگاه اصفهان
سید حسین
استیری
شیمی مواد غذایی-غلات
غلامحسن
اسدی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات
شروین
اسدزاده
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی، فرمولاسیون -بهینه سازی
گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران
محمدهادی
اسکندری
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
رضا
اسماعیل زاده کناری
تکنولوژی روغن، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
رقیه
اشرفی یورقانلو
دانشگاه فنی و حرفه ای
نارملا
آصفی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
دانشگاه آزاد واحد تبریز
نارملا
آصفی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
عضو هیئت علمی
نارملا
آصفی
عضو هیئت علمی
اعظم
اعرابی
شیمی مواد غذایی- رنگها و ترکیبات موثره
گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده فنی- مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد شهرضا،اصفهان،ایران
مهران
اعلمی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
عبد الرضا
آقاجانی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، فراورده های شیر و صنایع لبنی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات- استان مرکزی
دانشگاه علمی کاربردی نان سحر-شهریار
نرجس
آقاجانی
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده صنایع غذایی بهار، دانشگاه بوعلی سینا همدان
هادی
الماسی
پوشش های خوراکی
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
امیر حسین
الهامی راد
تکنولوژی روغن، روشهای استخراج ترکیبات موثره، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها، فرمولاسیون -بهینه سازی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
امیر نادر
امامی رضوی
شیمی مواد غذایی - بیوشیمی
پژوهشگر ارشد و مدیر اجرائی بانک ملی تومور ایران، مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران
مریم
امیری
تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، فراورده های شیر و صنایع لبنی
هیات علمی دانشگاه آزاد قزوین
شهرزاد
امیرحسنی
استاد دانشگاه / آزاد شهر قدس
سمیه
امیرعباسی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد سبزوار و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
شادی
آهنی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی،دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی
مریم
اوتادی
مدیرگروه مهندسی شیمی واحد تهران مرکزی
مسعود
یاورمنش
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
دانشگاه فردوسی مشهد
سید امیر
اولیایی
پوشش های خوراکی
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی گرایش مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
آزاده
باپیری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
گیتا
باقری
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
گروه مهندسی شیمی،واحد شهریارT دانشگاه آزاداسلامی ،شهریار، ایران
هادی
باقری
دانشگاه فردوسی مشهد
حمید
بخش آبادی
تکنولوژی روغن، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
دانش اموخته دکترا صنایع غذایی گرگان
فوژان
بدیعی
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
مسعود
بذرافشان
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گنبدکاووس، گروه علوم و صنایع غذایی
حسن
برزگر
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
حسن
برزگر
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
Food Science, Ramin University of Agriculture and Natural Resources
غلام
بساطی
شیمی مواد غذایی - بیوشیمی
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
آرش
بشیریان
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
شادی
بصیری
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
علی
بصیری
فرمولاسیون -بهینه سازی
سازمان پژوهش ها
علیرضا
بصیری
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
هیات علمی سازمان پژوهش ها
علیرضا
بصیری
عضو هیئت علمی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
هما
بقایی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
شادی
بلوریان
شیمی مواد غذایی- رنگها و ترکیبات موثره
جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
سمیه
بهرام
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
گروه شیلات، دانشگاه ازاد قامشهر
دستغیب
بهشتی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
هما
بهمدی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کرج، بخش تحقیقات صنایع غذایی
احمد
پدرام نیا
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی، تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار
عضو هیات علمی
اکرم
پزشکی
ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
هئیت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز
اکرم
پزشکی نجف آبادی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، شیمی مواد غذایی - بیوشیمی
گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
فاطمه
پورحاجی
دانشجو
پرستو
پورعاشوری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بهجت
تاج الدین
پوشش های خوراکی، تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
ابراهیم
تقی نژاد
تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
هیات علمی/ دانشگاه محقق اردبیلی
حمید
توکلی پور
دانشگاه تهران شمال واحد علوم و فنون دریایی
مریم
ثابت قدم
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
دانشجوی دکترا تکنولوژی علوم و صنایع غذایی
سحر
جعفری
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
افشین
جعفرپور
تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، ایران
مهدی
جلالی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد سبزوار - مدرس دانشگاه
علی
جلیلیان
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
کارشناس مرکز رشد وفناوری شهرستان گناباد
وحید
جمالی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت، فراورده های شیر و صنایع لبنی
گروه صنعتی و پژوهشی دانش بنیان زر
حسام الدین
جنت امانی
استاد دانشگاه پیام نور رامسر
مهشید
جهادی
فراورده های شیر و صنایع لبنی
عضو هیات علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان
نفیسه
جهانبخشیان
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهر کرد، ایران
اکبر
جوکار
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
مرکز تحقیقات کشاورزی فارس
اکبر
جوکار
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
بخش فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شیراز، ایران
بهاره
حاجی رستملو
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور
محمد
حجتی
تکنولوژی روغن، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
محمد
حجت السلامی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران
علی اکبر
حسرت بار
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
محقق
مریم
حسنی
ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
سید ابراهیم
حسینی
عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات تهران
محمد یار
حسینی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
گروه بهداشت و صنایع غذایی، دانشکده پیرادامپزشکی، دانشگاه ایلام، ایلام
سید حسین
حسینی قابوس
استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد آزادشهر، دانشگاه آزاداسلامی، آزادشهر، ایران
مرضیه
حسینی نژاد
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی
شیوا
حقیقت
تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
عضو هیئت علمی
مسعود
خزائی فدافن
گروه الکترونیک ، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه بیرجند ، بیرجند ، ایران
سوسن
خسرویار
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
گروه مهندسی شیمی،ساخنمان فنی و مهندسی،دانشگاه آزاد،قوچان،ایران
اصغر
خسروشاهی اصل
فراورده های شیر و صنایع لبنی
دانشگاه ارومیه
آیدا
دادخواه
دانشجوی دکتری تخصصی
نازنین
داراب زاده
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
امیر
دارائی گرمه خانی
مدیر گروه و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده فنی تویسرکان، دانشگاه بوعلی سینا همدان
زهره
دیدار
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی، تکنولوژی روغن، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد نیشابور
نسیم
دیواندری
پوشش های خوراکی، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
دانشگاه ازاد اسلامی واحد سبزوار
زهرا
دولت آبادی
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
زهره
ربیعی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناور
منصور
ربیعی اشکذری
دپارتمان کشاورزی دانشگاه پالرمو ایتالیا
مجید
رجائی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
گروه الکترونیک ،دانشگاه فنی و حرفه ای
لیلا
رستم میری
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
مدرس دانشگاه
حسن
رشیدی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی، فراورده های شیر و صنایع لبنی، فرمولاسیون -بهینه سازی
مدیر گروه صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خراسان رضوی
زینب
رفتنی امیری
عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
فریدون
رفیع پور
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
بخش تحقیقات فرآوری آبزیان- پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران
آزاده
رنجبر ندامانی
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
مدرس همکار دانشگاه سراسری سمنان- دانشکده دامپزشکی- گروه بهداشت مواد غذایی
لیلا
روفه گری نژاد
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
استادیار گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد تبریز
احمد رضا
رئیسی
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه امیرکبیر، تهران، ایران
نسیم
رئوفی
ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
دکترای صنایع غذایی
الهام
زایرزاده
دانشگاه فردوسی مشهد
محمد
زارعی
تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
دانشگاه آزاد
مهدی
زارعی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران.
اسماعیل
زکی پور
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
گروه علوم و صنایع غذایی موسسه آموزش عالی تجن
شهین
زمردی
عضو هیات علمی
داود
سالارباشی
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
مسعود
سامی
تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،اصفهان، ایران
مدیر
سامانه
هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار
سیده زهرا
سیدالنگی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
سیدمهدی
سیدین اردبیلی
دانشیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه علوم و صنایع غذایی، تهران، ایران
مریم
سلامی
فراورده های شیر و صنایع لبنی
هیات علمی دانشگاه تهران
محمد مهدی
سلطان دلال
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
آدرس: دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت،گروه پاتوبیولوژی، بخش میکروب شناسی،ص پ14155-6446،تهران،ایران
شهلا
سلطانی نژاد
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
عضو هیات علمی- دانشگاه آزاد اسلامی
رضا
سلیمانی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
گروه برق،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران
زهرا
شیخ السلامی
استاد
پروین
شرایعی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار، ریز پوشانی - نانو تکنولوژی، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
اکرم
شریفی
ریز پوشانی - نانو تکنولوژی، روشهای استخراج ترکیبات موثره، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها، فرمولاسیون -بهینه سازی
استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، قزوین، ایران.
asharifi@qiau.ac.ir
سلیم
شریفیان
دانشگا دریانوردی و علوم دریایی چابهار
بهاره
شعبان پور
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محسن
شمس
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج- مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت
شراره
شهبازی
فراورده های شیر و صنایع لبنی
عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه تربیت معلم
مصطفی
شهیدی نوقابی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
پژوهشکده صنایع غذایی
شهلا
شهریاری
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
عضو هیات علمی
هدی
شهیری طبرستانی
شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
فروغ
شواخی
عضو هیات علمی
علیرضا
صادقیان
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سولماز
صارم نژادنمینی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
گروه صنایع غذایی، دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی، تهران
فخرالدین
صالحی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های قنادی و شکلات
استادیار گروه مهندسی ماشینهای صنایع غذایی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران.
مانیا
صالحی فر
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی واحد شهر قدس
بهاره
صحراییان
استاد
ناصر
صداقت
پوشش های خوراکی
گروه علوم و صنایع غذایی/دانشگاه فردوسی مشهد
افسانه
صفری
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
عضو هیأت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه ازاد اسلامی واحد شبستر
امید
صفری
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
عضو هیئت علمی
ملاحت
صفوی
هیات علمی دانشگاه تبریز
محمود
صوتی خیابانی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
امان محمد
ضیایی فر
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
گروه صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
سعید
ضیایی نژاد
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
دانشگاه بهبهان
ماندانا
طایفه
روشهای استخراج ترکیبات موثره، شیمی مواد غذایی - بیوشیمی
دانشگاه آزاد لاهیجان
فریده
طباطبایی یزدی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد
فریده
طباطبایی یزدی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
دانشگاه فردوسی مشهد
آنا
عبدالشاهی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
فرزانه
عبدالملکی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
Academic Member of the Department of Food Science and Engineering, Faculty of Industrial and Mechanical
Engineering, Qazvin Branch, Islamic Azad University, Qazvin, Iran.
ابوالقاسم
عبداله زاده
عضو هیات علمی
اصلان
عزیزی
تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
فاطمه
عزیزی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
اداره جهاد کشاورزی
مریم
عسکری نسب
ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
مدیر گروه دانشکده فنی سبزوار
اسماعیل
عطای صالحی
عضو هیئت علمی/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
بهاره
عمادزاده
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
سودابه
عین افشار
تکنولوژی روغن، شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها
استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
مهرانوش
غریبی تهرانی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار، تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت، تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی، ریز پوشانی - نانو تکنولوژی، فراورده های شیر و صنایع لبنی
مدرس در دانشگاه پیام نور قزوین
وجیهه
فدائی
فراورده های شیر و صنایع لبنی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
محمد
فدوی مزینانی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
گروه الکترونیک ، دانشگاه فنی و حرفه ای ، تهران ، ایران
فرزاد
فربود
فراورده های شیر و صنایع لبنی
مدیر تحقیق و توسعه و کیفیت شرکت شیر پاستوریزه پگاه خراسان
آتوسا
فرخ
تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
طاهره
فلسفی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم، دانشگاه الزهرا
افشین
فهیم
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
کارشناس ارشد بیوشیمی مواد غذایی/ پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی / بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
مهدی
قیافه داودی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
هیئت علمی
علیرضا
قدس ولی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی-مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان
مریم
قراچورلو
عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات
مریم
قراچورلو
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
گروه صنایع غذایی، علوم و تحقیقات تهران
مهدی
قره خانی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
هیت علمی دانشگاه ازاد تبریز
مهدی
قره خانی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
حجت
کاراژیان
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
دانشگاه آزاد اسلامی
مهدی
کاشانی نژاد
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
استاد دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نرجس سادات
کاظمی قهفرخی
فراورده های شیر و صنایع لبنی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، شهرکرد، ایران
معظمه
کردجزی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مهدی
کریمی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
دانشیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
تیوا
کفیلی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین زهرا
محمد حسن
کمانی
موسسه تحقیقات ملی غذایی CFTRI
وحید
کوشکی
دانشجو دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی
سارا
کوهی کمالی
تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
عضو هیات علمی و استادیار گروه علوم و صنایع غذایی
سمیرا
یگانه زاد
عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
محمد
گلی
شیمی مواد غذایی-آنتی اکسدانها، شیمی مواد غذایی- رنگها و ترکیبات موثره، فراورده های شیر و صنایع لبنی
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، اصفهان، ایران
غلامعلی
گلی موحد
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
جهاددانشگاهی – پژوهشکده علوم و فناوری موادغذایی
محمد
گنجه
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
دانشجوی دکترا
فرحناز
لکزایی
تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران
فروغ
محترمی
فرمولاسیون -بهینه سازی
دانشگاه ارومیه
شراره
محسنی
شیمی مواد غذایی - بیوشیمی
عضو هیات علمی
پریسا
محمدی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم، دانشگاه الزهرا
خسرو
محمدی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
دانشگاه آزاد تبریز
مرتضی
محمدی
روشهای استخراج ترکیبات موثره
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
ایران
محمدپور
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان
علی
محمدی ثانی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جلال
محمد زاده
تکنولوژی روغن، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
محسن
مختاریان
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
فردین
میراحمدی
فرمولاسیون -بهینه سازی
دانشگاه آزاد
عبدالرضا
میرچولی
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار
محمدحسین
مرحمتی زاده
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ازاد اسلامی واحد کازرون
حبیب الله
میرزایی
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی، تکنولوژی و فرایندهای مواد غذایی
دانشگاه منابع طبیعی گرگان
مریم
میزانی
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
تکتم
مستقیم
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
رییس باشگاه پژوهشگران جوان - رییس دانشکده کشاورزی واحد شهرقدس
سید علی
مشعشعی
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
معاونت پژوهشی دانشگاه ثمین نان سحرو مدیر تحقیق و توسعه کارخانه نان سحر- عضو شورای پژوهشی انجمن غلات ایرات