نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب شستشو بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 1-10]
  • آرد جو جوانه‌زده تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
  • آرد گندم غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
  • آرد نخود ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
  • آرسنیک تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
  • آگاریکوس بایسپورس غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • آلکالاز مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
  • آنتی اکسیدان غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • آنتی‌اکسیدان مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
  • آنتی اکسیدان سنتزی بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • آنزیم آلکالاز بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]
  • ارزش تغذیه‌ایی تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
  • ایزوله سویا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • اسانس مرزنجوش تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 21-36]
  • استخراج روغن مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
  • استخراج روغن مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
  • استویا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]
  • اسیدآسکوربیک بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
  • اسیدچرب ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
  • اسیدهای چرب بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • الکترولیز بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 1-10]
  • امگا-3 ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • ایمنی غذایی تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
  • انبه بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • اندیس پر‌اکسید بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • انرژی فعالسازی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • اینولین اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]

ب

  • باسیلوس سرئوس بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 1-10]
  • بافت تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
  • باکتری اسیدلاکتیک تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • باکتری‌های اسیدلاکتیک تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-20]
  • برشته کردن بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • برگ سبز چای بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • برنج تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
  • بستر سیال بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • بیسکویت تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
  • بهینه‌سازی بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
  • بهینه‌سازی کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
  • بیوسنتز بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]

پ

  • پایداری تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 113-119]
  • پایداری اکسایشی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
  • پایداری اکسیداتیو بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • پاستیل میوه ای بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • پانکراتین مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
  • پرتو ماورا بنفش غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • پروبیوتیک تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]
  • پرو بیوتیک اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]
  • پروتئین ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
  • پکتین تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 113-119]
  • پنیرتالشی تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • پودر شیر سویا فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
  • پوسته گندم تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]

ت

  • ترکیبات فنلی بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
  • ترکیبات فنلی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 51-66]
  • ترکیبات فنولی فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
  • ترکیبات فنولی بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • توف تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]

ج

  • جایگزین چربی اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • جایگزین شکر اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • جلبک اسپیرولینا بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]

چ

  • چای سبز فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
  • چیپس سیب زمینی تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
  • چربی ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]

ح

  • حداقل سرعت سیالیت بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]

خ

  • خشک کردن کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
  • خشک کن پاششی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 57-71]
  • خصوصیات رئولوژیکی تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 113-119]
  • خصوصیات شیمیایی بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
  • خمیر‌ترش تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • خواص رئولوژیکی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • خواص فیزیکی غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • خواص فیزیکوشیمیایی پودر تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 57-71]
  • خواص کیفی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]

د

  • دانه خاکشیر تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 113-119]
  • دانه کتان مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
  • دسر ژلاتینی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]
  • دندروگرم تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]

ر

  • ربادیوزید A اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • ریچال تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-20]
  • رفتار رئولوژیکی اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
  • روش سطح پاسخ فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
  • روش میچکا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • روغن‌کشی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
  • روغن کلزا فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
  • روغن کنجد ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
  • روغن‏ها و چربی‏ها بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • رئولوژی تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • رئولوژی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]

ز

  • زانتان فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
  • زردآلو اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]
  • زمان ماندگاری ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]

ژ

  • ژلاتین بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]

س

  • سیاه دانه مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
  • سیب زمینی بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • سیب‌زمینی کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
  • سرب تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
  • سرخ کردن عمیق بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • سس انار بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • سوسیس تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
  • شیر کاکائو اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • شنبلیله مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]

ص

  • صمغ دانه مرو تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • صمغ قدومه شیرازی بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • صمغ گوار بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]

ض

  • ضایعات بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • ضد قارچ بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 51-66]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]

ع

  • عصارة آبی پوست انار بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 51-66]
  • عصاره زنجبیل اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]

غ

  • غنی سازی غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]

ف

  • فیبر بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • فیبر تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
  • فیبر گریپ فروت بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]
  • فراسودمند بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
  • فراسودمند تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]
  • فراصوت بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • فعالیت ضد میکروبی بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
  • فلزات سنگین تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
  • فلز سنگین تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
  • فلفل قرمز بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
  • فیلم کازئینات سدیم افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
  • فیلم نشاسته‌ای اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
  • فیله ماهی قزل آلا افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

ق

  • قابلیت نفوذ بخار آب اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
  • قارچ خوراکی دکمه ای غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • قاصدک بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • قانون توان اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
  • قدرت ترکیبات آنتی اکسیدانی بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 21-36]
  • قند استویا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
  • قوام‌یابی اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]

ک

  • کادمیوم تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
  • کاهو بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 1-10]
  • کپور علفخوار ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • کتیرا اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
  • کیتوزان تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 21-36]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
  • کیفیت بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
  • کیفیت ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • کیک اسفنجی تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • کیک روغنی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 51-66]
  • کلوچه بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]
  • کنجد بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • کنسانتره توت سفید اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
  • کوفته ماهی اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]

گ

  • گالاکتواولیگوساکارید اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]
  • گیاه مریم گلی بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
  • گلابی بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • گلوکز اکسیداز بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
  • گندم ضعیف بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
  • گوار بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]

ل

  • لاکتوباسیلوس پاراکازئی تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • لاکتوباسیلوس فرمنتوم تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • لاکتوباسیلوس کازئی اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]

م

  • مادون‌قرمز کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
  • ماست بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • ماست همزده بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • مایکروویو ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • مالتودکسترین اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • ماندگاری تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 21-36]
  • ماندگاری و نان بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
  • مخاطره سلامت تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
  • مخلوط بستنی لبنی - گیاهی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 57-71]
  • میدان الکتریکی پالسی مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
  • میدان الکتریکی متناوب مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
  • مدل‌سازی مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
  • مدل‌سازی کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
  • مشک تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-20]
  • معادله آرنیوس اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
  • مقاومت به آنتی بیوتیک تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
  • مقاومت کششی افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
  • میکروامولسیون فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
  • میکروسکوپ الکترونی پویشی اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
  • میگو اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
  • مواد معدنی غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]

ن

  • نان تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
  • نان بربری تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • نانوحامل لیپیدی اولئوروپئین طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • نانوذرات نقره بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
  • نشاسته پیش ژلاتینه شده سیب زمینی ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
  • نگهدارنده طبیعی افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
  • نوشابه رژیمی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
  • نوشیدنی تخمیری فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
  • نوشیدنی سویا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]

و

  • ویتامین D2 غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • ویژگی‌های بافتی اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
  • ویژگی‌های حسی تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
  • ویسکوزیته اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
  • هیدرولیز پروتئین سویا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]