نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب پنیر تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • آب سیب ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • آبگیری اسمزی امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • آرد برنج تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • آرد برنج تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • آرد لوبیا‌چیتی تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
  • آرد نخود تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
  • آلفا-ترپنییل استات بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
  • آلودگی میکروبی بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
  • آلوئه‌ورا بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • آنتی اکسیدان طبیعی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • آنزیم همی‌سلولاز بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • آویشن شیرازی بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]

ا

  • اتانول بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
  • اثر ضد میکروبی بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • ارزیابی حسی بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • ارزیابی رنگ بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]
  • ازن بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
  • ایزوله پروتئینی ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
  • ایزوله پروتئینی آب‌پنیر تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
  • استخراج ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • استخراج اینولین بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
  • استرول‌های گیاهی مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • اسمز تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
  • اسنک حجیم تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • اکستروژن تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • اکسید روی بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • امواج فراصوت بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
  • امواج فراصوت ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • امواج فراصوت بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
  • امولسیون تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • امولسیون ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • امولسیون مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • انتروکوکوس فاسیوم‌ جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
  • انتقال جرم تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
  • انجیر نیمه مرطوب بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • اندازه ذره بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
  • اندیس D بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
  • اورران تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]

ب

  • بیاتی بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 89-97]
  • بادیان رومی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • بادمجان تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
  • بازآب‌پوشی بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]
  • باز استفاده از محلول اسمزی امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • بافت بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • بافت تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
  • بافت سنجی ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • باکتری اسید لاکتیک بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • باکتریوسین جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
  • بامیه بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]
  • بایونانوکامپوزیت بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • بذرکتان تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • برگ اوجی بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • برلیانت بلو استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
  • برنامه‌ریزی حرارتی بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
  • بستر سیال بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • بستنی کم چرب تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
  • بستنی نیم‌چرب تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
  • بیشینه مجاز باقی‌مانده بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • بیفیدوباکتریوم لاکتیس ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • بهینه‌‌یابی فرمولاسیون بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]

پ

  • پایداری اکسایشی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • پایداری اکسایشی بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • پاستیل بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
  • پرتودهی بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
  • پروبیوتیک بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • پروبیوتیک ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • پروتئین هیدرولیز شده بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • پروفایل بافت بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • پسآب گوشت بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
  • پیش‌تیمار بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • پکتین کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • پکتین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • پنیر چدار بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • پودر فوری‎ تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • پوره آلوی خشک تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • پوره کدو مسمّا ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • پوره کشمش بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • پوست انار بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • پوست هندوانه بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • پوششهای صمغی بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]

ت

  • تاج‌خروس بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • تارتارازین استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
  • تحویل هدفمند حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
  • ترکیبات زیست فعال حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
  • ترکیبات فرار بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
  • ترکیبات فنولی بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • ترکیبات فنولی کل ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • تصفیه بیولوژیکی بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
  • تولید نیمه‌صنعتی ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]

ث

  • ثعلب تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]

ح

  • حامل لیپیدی نانوساختار حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]

خ

  • خاصیت آنتی اکسیدانی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • خشک شدن تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
  • خشک کردن تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
  • خشک کردن بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • خشک کردن انجمادی تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • خمیرترش بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • خمیرترش آرد کامل جو ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • خواص آنتی اکسیدانی بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • خواص تغذیه ای تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • خواص حسی تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • خواص حسی بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • خواص رئولوژی بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • خواص رئولوژی بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • خواص ضد میکروبی بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • خواص فیزیکی تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • خواص فیزیکی‌شیمیایی ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]

د

  • دی استیل تارتاریک اسید تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
  • دانه ریحان بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
  • دانه هندوانه بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • درجه حرارت پخت بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • دیگ پخت بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • دوره کارنس بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • دوشاب خرمالوی وحشی بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • دونات بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]

ر

  • ریحان کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • ریزپوشانی تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • ریزموج بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • رسیدن پنیر بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • ریشه گیاه چیکوری بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
  • رطوبت دانه‌های خروجی بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • رفتار جریانی بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]
  • رنسیمت ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • رنگ بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • رنگ های مصنوعی استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • روغن سویا بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • روغن سویا بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • روغن گلرنگ بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • روغن ماهی تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • رئولوژی بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
  • رئولوژی تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
  • رئولوژی پایا تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]
  • رئولوژیکی بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 89-97]

ز

  • زانتان کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • زانتان بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
  • زرشک بی دانه بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
  • زیره سبز بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • زیره سبز تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
  • زمان جداسازی تفاله بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
  • زنده مانی بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]

ژ

  • ژلاتین بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]

س

  • سیب امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • سیب زمینی کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • سبوس تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • سرخ کردن اتمسفری مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • سرخ کردن تحت خلأ مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • سس کچاپ بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]
  • سفیده تخم‏مرغ تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • سینتیک بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • سینتیک خشک کردن بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]

ش

  • شاخص قهوه ای شدن بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • شاخص های فیزیکوشیمیایی تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • شبکه عصبی مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • شبیه سازی عددی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
  • شقاقل ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • شکلات کم‌کالری بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]

ص

  • صمغ دانه ریحان تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • صمغ دانه شاهی تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • صمغ دانه مرو تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
  • صمغ زانتان بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • صمغ ژلان تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]

ض

  • ضایعات بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 89-97]
  • ضریب انتشار رطوبتی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]

ط

  • طعم و مزه بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]

ع

  • عصاره چوبک بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • عصاره چوبک بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]
  • عصاره‌گیری‌ بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]

غ

  • غنی سازی حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
  • غنی سازی تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • غنی‌سازی بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]

ف

  • فیبر ریحان بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
  • فیبر شوید بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
  • فراسودمند بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
  • فرآیند فراپالایش ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
  • فراورده های گوشتی بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • فراور ده های لبنی بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • فریزر تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • فروکتان بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
  • فعالیت چلات کنندگی بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • فعالیت ضدباکتریایی جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
  • فیلم خوراکی بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • فنل کل بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]

ق

  • قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • قوام بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]

ک

  • کارباریل بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • کارمیوزین استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
  • کازئیات سدیم بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • کانولا ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
  • کاهو بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • کپور معمولی‌ تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • کربوکسی متیل سلولز تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
  • کشک بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • کیفیت بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • کیفی و کمی بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • کیک اسفنجی تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • کیک بدون گلوتن تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • کیک روغنی بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • کیک فاقد گلوتن بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • کلی فرم بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • کلوچه بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • کنسانتره آلوی خشک تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • کنسانتره کشمش بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • کینولین یلو استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]

گ

  • گیاه وج بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • گوار بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • لاکتوباسیلوس کازئی بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]

م

  • مادون قرمز بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]
  • مارمالاد بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • ماست چکیده بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
  • ماست سین بیوتیک بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
  • مایکروویو بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • مالت جو بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
  • ماندگاری تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • ماندگاری بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • ماندگاری میکروبی ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • متابی‌سولفیت تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
  • محصولات لبنی جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
  • مدت نگهداری بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • مدل سازی مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • مدل‌سازی جذب روغن مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • مقیاس صنعتی بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • میکروبی بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • منحنی فازی بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]

ن

  • ناسازگاری ترمودینامیکی بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • ناگت مرغ بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
  • نان بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 89-97]
  • نان باگت ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • نان بربری تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • نان تست تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
  • نانو اکسید روی بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • نانو ذره بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • نانو سیال بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • نشاسته سیب‌زمینی بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • نشاسته گندم بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • نگهداری تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • نمک کلسیم تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]
  • نمک منیزیم تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]

و

  • ویتامین ث امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • ویژگی های حسی وبافتی بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • ویژگی های رئولوژیکی بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • ویژگی‌های فیزیکی تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
  • ویژگی‌های کیفی امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • ویسکوزیته بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]

ه

  • هیدروکلوئید بومی تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
  • هل سبز بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]