اهداف و چشم انداز

با توجه به اهمیت علم و فناوری در جهان امروز،  «نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی» با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی، تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های  تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد  گردید. همچنین این فصلنامه  فرصتی را برای ارائه و بحث در مورد جدیدترین نوآوری‎ها، فرایندها  و ‌چالش‌های عملی و علمی و راه حل‌های اتخاذ شده در زمینه‌های موضوع  نشریه فراهم می‌کند تا هر چند کوچک گامی در جهت اعتلای علوم و صنایع غذایی ایران عزیز  و پیشبرد اهداف در این زمینه برداشته باشد.

در این راستا کمیته علمی و اجرایی نشریه، از تمامی اساتید، دانشجویان، محققین و پژوهشگران  دعوت می‌نمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورها و  زمینه های مرتبط می‌باشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دفتر فصلنامه (از طریق سامانه ارسال مقاله در سایت مجله) ارسال نمایند.

علوم تغذیه، شیمی و میکروبیولوژی مواد غذایی، فناوری، تولید و فرمولاسیون محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی)، ضایعات و پسماند مواد غذایی، سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها‌، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی، بسته‌بندی و ماندگاری مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی از موضوعات تحت پوشش این مجله می ­باشند.