نوآوری در علوم و فناوری غذایی (JFST) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 11 (1398)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
دوره و شماره:
دوره 11، شماره 4 - شماره پیاپی 42، زمستان 1398، صفحه 1-150
1
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
صفحه
1-11
الهه فقیه زاده گرجی؛ اکرم شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
264.35 K
2
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
صفحه
12-24
اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
205.37 K
3
بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد
صفحه
25-36
حمید غلامی؛ محمد مهدی افصحی؛ اصغر کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
275.41 K
4
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
صفحه
37-49
زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی
مشاهده مقاله
5
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
صفحه
52-66
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
285.79 K
6
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
صفحه
67-75
زهرا همتی اردلی؛ محمد حجت السلامی؛ ساحل سها
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
244.62 K
7
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
صفحه
77-87
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ خشایار سرابندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
203.03 K
8
بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
صفحه
89-101
مژگان یادگاری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سید جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
244.48 K
9
تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام
صفحه
97-114
سیده حدیثه موسوی؛ تیوا کفیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
208.29 K
10
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
صفحه
115-123
اکرم شریفی؛ نسیم دیواندری؛ مریم ایزی؛ مریم ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
244.96 K
11
مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
صفحه
127-138
شکوفه غراوی؛ مسعود بذرافشان؛ معصومه مقیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
303.4 K
12
بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی
صفحه
139-150
ژیلا شعبانی؛ لادن رشیدی؛ زهرا پیراوی ونک؛ زهرا غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
237.77 K