نوآوری در علوم و فناوری غذایی (JFST) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 11 (1398)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
دوره و شماره:
دوره 11، شماره 3 - شماره پیاپی 41، پاییز 1398، صفحه 1-150
1
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس
صفحه
1-10
زهره دیدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
197.13 K
2
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
صفحه
11-26
منصوره سلیمانی فرد؛ علیرضا صادقی؛ محمد قربانی؛ روح الله حیدری؛ خسرو عزیزی؛ اصغر سپه وند؛ سید پیمان هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
440.25 K
3
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
صفحه
27-38
فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
328.46 K
4
کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
صفحه
39-48
فخرالدین صالحی؛ سید حسین حسینی قابوس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
241.93 K
5
اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید
صفحه
49-58
اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
193.31 K
6
تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
صفحه
59-72
مهسا فتح الهی آقایی؛ مهدی قره خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
244.32 K
7
بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
صفحه
73-86
شروین اسدزاده؛ الناز نظری فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
332.1 K
8
تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان
صفحه
87-94
سامان کیان پور؛ سهیل سبحان اردکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
610.31 K
9
تعیین میزان آلودگی سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
صفحه
95-104
سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفهگری نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
169.92 K
10
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
صفحه
105-115
منیر حیدری دستجردی؛ فاطمه اردستانی؛ علی شکوهی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
214.38 K
11
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)
صفحه
117-126
جلال الدین مکاری؛ یوسف رمضان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
276.05 K
12
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
صفحه
127-135
الهه کارگذار؛ علی مرتضوی؛ اکرم شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
244.86 K