دوره و شماره: دوره 11، شماره 1 - شماره پیاپی 39، بهار 1398، صفحه 1-160 
5. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

صفحه 57-71

10.30495/jfst.2019.541223

عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی


7. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

صفحه 87-97

10.30495/jfst.2019.541229

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان