دوره و شماره: دوره 11، شماره 1 - شماره پیاپی 39، بهار 1398، صفحه 1-160 
5. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

صفحه 57-71

عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی


7. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

صفحه 87-97

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان


9. تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر

صفحه 113-119

اکرم آریان فر؛ شیما ظهوریان پردل


10. اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 121-134

سید مهدی اجاق؛ سحر السادات موسوی بنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ انیسه جمشیدی؛ عصمت محمدی؛ معظمه کردجزی