نوآوری در علوم و فناوری غذایی (JFST) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
شماره 4
شماره 3
کنگره ساری-اردیبهشت 97
شماره 2
شماره 1
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
دوره و شماره:
دوره 10، شماره 4 - شماره پیاپی 38، زمستان 1397
1
بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر
صفحه
1-11
نفیسه نصیر مسلم؛ پیمان آریایی؛ محمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.03 MB
2
بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر
صفحه
13-30
حسنیه امینی؛ لیلا روفه گری نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.06 MB
3
بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری
صفحه
31-41
گلاره کدیورزاده؛ فرزانه عبدالملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
963.17 K
4
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
صفحه
43-54
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1011.76 K
5
اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
صفحه
55-64
زهره قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
904.6 K
6
بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
صفحه
65-77
رقیه اشرفی پورقانلو؛ زهرا رجبی؛ احسان مقدس کیا؛ صمد زارع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.07 MB
7
بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
صفحه
79-86
فاطمه علوی خوشحال؛ اکرم شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
679.57 K
8
ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق
صفحه
87-105
نجمه سرباز؛ محسن وظیفه دوست؛ مجید علی آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.65 MB
9
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
صفحه
107-118
زهرا دولت آبادی؛ سیدعلی مرتضوی؛ معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ سید حسین استیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.02 MB
10
ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون بعنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
صفحه
119-136
مهسا نکته سنج اول؛ عیسی جاهد؛ ریحانه مهدیان؛ مجتبی آذری آنپار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.04 MB
11
مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
صفحه
137-150
محبوبه موسی یی پور؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
799.83 K
12
مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ
صفحه
151-160
فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
578.24 K
13
رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران
صفحه
161-170
مرتضی محمدی؛ محسن زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
209.75 K