دوره و شماره: دوره 10، شماره 2 - شماره پیاپی 36، تابستان 1397 
1. اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت

صفحه 1-12

خشایار سرابندی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مریم محمدی؛ زهرا اکبربگلو


2. بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

صفحه 13-21

امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی


5. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا

صفحه 47-55

داوود سالارباشی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ سید علی مرتضوی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رضا احمدی


6. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن

صفحه 57-70

پیمان دادور؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ السلامی


10. تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی

صفحه 115-122

محمدحسین نشاسته گیر؛ محبت محبی؛ محمدحسین حداد خداپرست