دوره و شماره: دوره 9، شماره 2 - شماره پیاپی 32، تابستان 1396 
6. بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی

صفحه 77-87

ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو؛ حمید توکلی ‌پور؛ محسن مختاریان


8. بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن

صفحه 98-109

حمید بخش‌آبادی؛ ابولفضل بوژمهرانی؛ محمد رستمی؛ شیلان رشیدزاده؛ زهرا دولت آبادی؛ ریحانه شاهین فر


11. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

صفحه 133-146

علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست