دوره و شماره: دوره 13، شماره 4 - شماره پیاپی 50، زمستان 1400، صفحه 1-185 
6. بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی

صفحه 95-83

10.30495/jfst.2021.680664

لیلا هوشیار؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ هدی جعفری زاده مالمیری؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


10. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

صفحه 161-141

10.30495/jfst.2021.680668

شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی