دوره و شماره: دوره 7، شماره 4 - شماره پیاپی 26، زمستان 1394، صفحه 1-116 
1. فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

صفحه 1-8

سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی


2. بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب

صفحه 9-18

شهره عزیزی؛ سید علی مرتضوی؛ مسعود شفافی زنوزی؛ موسی الرضا هوشمنددلیر


5. بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد

صفحه 41-47

مریم کلانتری؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمد مهدی ریاحین؛ اکرم شریفی؛ اعظم سراجی؛ عطیه حداد سامانی؛ الهه تاجبخش؛ ابراهیم رحیمی


8. مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)

صفحه 71-78

غالب بنفشی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژده چله مال دزفول نژاد؛ محمد ولایت زاده


11. بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی

صفحه 95-103

نرگس رحیمی؛ سید علی مرتضوی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ امیرحسین الهامی راد؛ قدیر رجب زاده


12. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه

صفحه 105-116

فاطمه بشاش علی آبادی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مریم فهیم دانش