نوآوری در علوم و فناوری غذایی (JFST) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
دوره و شماره:
شماره 4
1
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
صفحه
1-13
الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(966 K)
2
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
صفحه
15-26
حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1117 K)
3
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
صفحه
27-36
سمیه سلیمانی؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(784 K)
4
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
صفحه
37-43
الهه رازقندی؛ امرحسین الهامی راد؛ علیرضا قدس ولی؛ سید حسین استیری؛ سارا آقاجانزاده سورکی؛ حمید بخش آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(599 K)
5
بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA)
صفحه
45-55
افشین جعفرپور؛ امیرحسین الهامی راد؛ حسین میر سعید قاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(582 K)
6
ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی
صفحه
57-67
عبدالرضا محمدی نافچی؛ فائزه میرزایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1017 K)
7
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
صفحه
13-14
محمد هادی ناجی؛ فخری شهیدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ هادی اسکندری؛ آرش کوچکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(383 K)
8
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
صفحه
15-16
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(557 K)
9
کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب
صفحه
89-100
لاله گلچویی؛ مزدک عظیمی؛ حسین یوسفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(722 K)
10
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
صفحه
101-109
مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(434 K)
11
فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
صفحه
111-125
اسماعیل عطای صالحی؛ علی سرداریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(986 K)
12
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
صفحه
127-136
فرشته حسنی؛ مریم اوتادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(883 K)