Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 4، شماره 2 - شماره پیاپی 12، تابستان 1391
1.
فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن
صفحه
1-9
مشاهده مقاله
اصل مقاله 185.35 K
2.
بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ
صفحه
11-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله 350.98 K
3.
پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف
صفحه
25-35
مشاهده مقاله
اصل مقاله 244.22 K
4.
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
صفحه
37-45
مشاهده مقاله
اصل مقاله 197.77 K
5.
مدلسازی ریاضی و محاسبهی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایهی نازک برشهای میوهی کامکوات
صفحه
47-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله 344.6 K
6.
مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ.
صفحه
57-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله 189.83 K
7.
ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن
صفحه
69-78
مشاهده مقاله
اصل مقاله 235.53 K
8.
بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون
صفحه
79-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله 208.12 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)