Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 3، شماره 3 - شماره پیاپی 9، پاییز 1390
1.
بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان
صفحه
1-6
مشاهده مقاله
اصل مقاله 207.82 K
2.
بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی
صفحه
7-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.08 MB
3.
تأثیر موسیلاژ دانهی ریحان بر ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری دوغ
صفحه
17-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله 575.69 K
4.
پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری
صفحه
25-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله 543.96 K
5.
پایش فرآیند آبگیری میوهی بِه در محلولهای اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز
صفحه
39-51
مشاهده مقاله
اصل مقاله 415.33 K
6.
استخراج فاز مایع چربی دنبهی گوسفند به روش فراکسیونگیری با حلال و مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونهی تجارتی روغن مایع
صفحه
51-59
مشاهده مقاله
اصل مقاله 240.08 K
7.
تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی
صفحه
61-69
مشاهده مقاله
اصل مقاله 325.17 K
8.
بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی
صفحه
71-77
مشاهده مقاله
اصل مقاله 114.65 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)