Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 3، شماره 4 - شماره پیاپی 10، زمستان 1390
1.
سینتیک خشک کردن برشهای سیبزمینیترشی (Helianthus tuberosus L.) با روش جابهجایی هوای داغ
صفحه
1-13
مشاهده مقاله
اصل مقاله 389.94 K
2.
تاثیر افزودن اینولین بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر ماکارونی
صفحه
15-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله 387.49 K
3.
شناسایی پروفایل اسیدهای چرب و ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر سنتی آرشه
صفحه
27-33
مشاهده مقاله
اصل مقاله 340.58 K
4.
ارزیابی بافتی وحرارتی بیاتی نان فاقد گلوتن تهیه شده از آرد ذرت و نخود
صفحه
35-41
مشاهده مقاله
اصل مقاله 333.22 K
5.
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17) با استفاده از روش سطح پاسخ
صفحه
41-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله 391.65 K
6.
کاربرد روش ترکیبی سطح پاسخ و شبکهی عصبی مصنوعی در پیش بینی سینتیک خشک کردن یک مادهی غذایی تحت شرایط مختلف خشک کردن
صفحه
51-65
مشاهده مقاله
اصل مقاله 552.13 K
7.
بررسی ارزش تغذیهای سس ماهی ساردین
صفحه
67-74
مشاهده مقاله
اصل مقاله 219.05 K
8.
بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا در خشک کن بر میزان و کیفیت اسانس استحصالی از آویشن
صفحه
75-85
مشاهده مقاله
اصل مقاله 307.43 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)