Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 3 - شماره پیاپی 6، اسفند 1389
1.
بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز
صفحه
1-9
مشاهده مقاله
اصل مقاله 313.1 K
2.
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ
صفحه
9-20
مشاهده مقاله
اصل مقاله 400.85 K
3.
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته
صفحه
19-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله 228.89 K
4.
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ
صفحه
25-39
مشاهده مقاله
اصل مقاله 456.95 K
5.
بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون
صفحه
37-44
مشاهده مقاله
اصل مقاله 122.9 K
6.
بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
صفحه
45-52
مشاهده مقاله
اصل مقاله 266.91 K
7.
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین
صفحه
53-65
مشاهده مقاله
اصل مقاله 313.41 K
8.
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه
صفحه
65-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله 626.22 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1388)