Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 3، اسفند 1388
1.
اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجهفرنگی
صفحه
1-8
مشاهده مقاله
اصل مقاله 187.77 K
2.
بررسی خواص فیزیکی دانهی سویا
صفحه
9-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله 125.76 K
3.
تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی
صفحه
17-23
مشاهده مقاله
اصل مقاله 267.43 K
4.
بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاستهی گندم
صفحه
23-31
مشاهده مقاله
اصل مقاله 245.17 K
5.
اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانسهای اضافه شده به دوغ ایرانی
صفحه
31-42
مشاهده مقاله
اصل مقاله 193.44 K
6.
ارزیابی تاثیر مهار کنندهی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا
صفحه
41-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله 187.3 K
7.
ارزیابی خلوص روغنهای زیتون بر اساس سنجش میزانتری گلیسریدهای پلیمریزه
صفحه
49-54
مشاهده مقاله
اصل مقاله 343.08 K
8.
بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیلهی کپور نقرهای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگهداری در دمای 4 درجهی سانتیگراد
صفحه
55-65
مشاهده مقاله
اصل مقاله 425.07 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
شماره 3
شماره 2
شماره 1