Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 2، آذر 1388
1.
بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری
صفحه
1-13
مشاهده مقاله
اصل مقاله 261.26 K
2.
بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز
صفحه
14-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله 384.99 K
3.
بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما
صفحه
35-49
مشاهده مقاله
اصل مقاله 230.15 K
4.
بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی
صفحه
50-63
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.39 MB
5.
بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388
صفحه
64-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله 218.55 K
6.
اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا
صفحه
80-93
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.75 MB
7.
تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی
صفحه
94-101
مشاهده مقاله
اصل مقاله 189.55 K
8.
کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی
صفحه
102-112
مشاهده مقاله
اصل مقاله 240 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
شماره 3
شماره 2
شماره 1