نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 52-66]
  • آریان فر، اکرم بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 39-57]
  • آریان فر، اکرم تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 111-117]
  • آریان فر، اکرم اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
  • آرمین، محمد بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • آقاجانی، عبدالرضا ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]

ا

  • ابراهیم پوراحمدی، سمیرا تعیین میزان آلودگی سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
  • اجاق، سید مهدی اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 119-132]
  • ایرانی، مهدی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 12-24]
  • اردستانی، فاطمه غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • ایزی، مریم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • استیری، سیدحسین ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • استیری، سید حسین تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • استیری، سید حسین بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • اسدزاده، شروین بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
  • اسماعیل زاده کناری، رضا بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • اشرفی یورقانلو، رقیه اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 145-158]
  • افتخاری یزدی، مینو بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
  • افصحی، محمد مهدی بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • الهامی، امیر حسین بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • امیری، صدیقه فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • امیری قنددشتی، رویا اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
  • امین اخلاص، سمیرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • امینی فرد، محمدحسین بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • انصاری، ویدا فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • اویسی، یگانه اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]

ب

  • بیات، حسن بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • باقری، فرود فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • بخش آبادی، حمید مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]
  • بذرافشان، مسعود مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 127-138]

پ

  • پیراوی ونک، زهرا بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • پوراحمد، رضوان اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]

ت

  • تخرونی، فلورا تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-21]

ج

  • جدی، سمیرا تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • جعفری، سید مهدی مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]
  • جعقرپور، سیدعلی تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • جمشیدی، انیسه اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 119-132]
  • جوکار، اکبر تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]

چ

  • چوبکار، نسرین ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]

ح

  • حاجی رستملو، بهاره بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 108-118]
  • حجت السلامی، محمد تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]
  • حیدری، روح الله طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • حیدری، منیژه غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
  • حیدری دستجردی، منیر غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • حسینی، سیدمهدی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • حسینی قابوس، سید حسین کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]

خ

  • خیاط نوری، میرهادی تعیین میزان آلودگی سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]

د

  • دیدار، زهره ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • دیدار، زهره بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 1-10]
  • دهقان تنها، راحله بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • دیواندری، نسیم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]

ر

  • رادی، محسن فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 97-110]
  • رحمن، علیرضا افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
  • رحمن، علیرضا اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
  • رستم میری، لیلا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
  • رشیدی، لادن بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • رضایی، رسول ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
  • رضوی، سید محمد علی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • رمضان، یوسف بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
  • روزبه نصیرایی، لیلا بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]
  • روفه‌گری نژاد، لیلا تعیین میزان آلودگی سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]

ز

  • زارع، ماشا... تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]

ژ

  • ژیانی، راحله بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 108-118]

س

  • سادات رسول، محبوبه تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • سبحان اردکانی، سهیل تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
  • سپه وند، اصغر طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • سرابندی، خشایار مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-87]
  • سردرودیان، مریم بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 39-57]
  • سعیدی، زریر غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
  • سعیدی اصل، محمد رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
  • سلیمانی فرد، منصوره طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • سها، ساحل تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]

ش

  • شاه امیریان، مریم تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
  • شیخ الاسلامی، زهرا بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
  • شرایعی، پروین بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 52-66]
  • شریفی، اکرم بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
  • شریفی، اکرم بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • شریفی، اکرم بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • شریفی، اکرم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]
  • شریفی، اکرم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • شعبانی، ژیلا بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
  • شکوهی راد، علی غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
  • شهاب لواسانی، علیرضا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]

ص

  • صادقی، علیرضا طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • صادقی ماهونک، علیرضا مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-87]
  • صالحی، فخرالدین تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • صالحی، فخرالدین کاربرد روش بهینه‌سازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیب‌زمینی طی خشک کردن با سامانه مادون‌قرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
  • صفری، رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
  • صفری کوشالی، زهرا بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]

ض

  • ضیائی فر، امان محمد مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]

ط

  • طباطبایی، حکیمه افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]

ظ

ع

  • عابدینی، علیرضا اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • عالیشاهی، علیرضا اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 119-132]
  • عزیزی، خسرو طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • عطای صالحی، اسماعیل فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 12-24]
  • عمرانی، شکوفه بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 108-118]

غ

  • غراوی، شکوفه مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 127-138]
  • غلامی، حمید بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • غلامی، زهرا بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]

ف

  • فتح الهی آقایی، مهسا تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
  • فقیه زاده گرجی، الهه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]

ق

  • قدس ولی، علیرضا مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]
  • قربانی، محمد طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • قربانی، محمد مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-87]
  • قره خانی، مهدی تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
  • قطبی، معصومه بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-49]

ک

  • کارگذار، الهه بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • کیان پور، سامان تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
  • کاوه، شیما مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-87]
  • کردجزی، معظمه اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 119-132]
  • کرمی، اصغر بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
  • کریم پور، فرزاد تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-21]
  • کفیلی، تیوا تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 97-114]

گ

  • گاراژیان، رضا بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]

م

  • محمدی، عصمت اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 119-132]
  • میری، سید محمد ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • مرتضوی، سید علی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • مرتضوی، علی بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • میرچولی، عبدالرضا تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • میرزایی، حبیب الله مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 133-144]
  • مستقیم، تکتم افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
  • مستقیم، تکتم اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
  • مظاهری، مصطفی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 12-24]
  • مظاهری تهرانی، مصطفی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • مقیمی، معصومه مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 127-138]
  • مکاری، جلال الدین بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
  • ملکی، مریم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
  • مهدیان، الهام بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • مهریار، لاله اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 145-158]
  • مهربانی، زهرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
  • موسوی، سیده حدیثه تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 97-114]
  • موسوی بنی، سحر السادات اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 119-132]
  • مولوی، هومان غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]

ن

  • ناصری، محمود تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]
  • ناطقی، لیلا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
  • نظری فر، الناز بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
  • نوری، فهیمه بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]

ه

  • هاشمی، سید پیمان طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
  • هاشمی، سید جعفر بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • هاشمیان، سعیده بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • هاشمی روان، مهناز اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
  • هدایتی فرد، مسعود ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • همتی اردلی، زهرا تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]

ی

  • یادگاری، مژگان بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
  • یادگاری، مهراب غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
  • یگانه، سکینه تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 23-38]