نمایه نویسندگان

آ

  • آذری آنپار، مجتبی ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • آریایی، پیمان بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • آرمین، محمد بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • آرمین، محمد ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 43-55]

ا

  • احمدی، رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • احمدی، محمد بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • احمدزاده قویدل، ریحانه تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • اخلاقی فیض آباد، سید هاشم بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
  • اخلاقی فیض اباد، سید هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
  • استیری، سید حسین بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • اسحاقی، محمدرضا اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • اشرفی پورقانلو، رقیه بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
  • اصلاحی، محمدرضا تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 33-42]
  • اعتمادیان، یاسمن مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • اکبربگلو، زهرا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • الماسی، هادی تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • الهامی راد، امیرحسین ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 43-55]
  • الهامی راد، امیر حسین شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • امینی، حسنیه بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]
  • انصاری، سارا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]

ب

  • بادفرسا، حسین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • بحرینی، معصومه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • بخش آبادی، حمید بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • بدبدک، صمد بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
  • برزگر، حسن بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • بیگ بابایی، عادل بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • بهبهانی، لیلا تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 33-42]

پ

  • پاکدین، علی جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
  • پدرام نیا، احمد بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
  • پدرام نیا، احمد ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 43-55]
  • پیروزی فرد، میرخلیل تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • پوراحمد، رضوان اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • پورحاجی، فاطمه بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • پورعاشوری، پرستو ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • پورعاشوری، پرستو مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]

ت

  • ترابی، اصغر ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • تیموری، هومن تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • توکلی پور، حمید مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]

ج

  • جاهد، عیسی ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • جلالی، مهدی بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 75-84]
  • جمشیدی، انیسه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • جنتی زاده، عباسعلی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
  • جوانمرد داخلی، مجید مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]

ح

  • حبیبی نجفی، محمد باقر بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • حجازی، پریسا بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • حجازی، پریسا بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • حداد خداپرست، محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • حداد خداپرست، محمدحسین بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • حسینی، اشرف السادات بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • حسنی تبار، مهشید بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]
  • حسین زاده، محمد جواد شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • حسینی قابوس، حسین امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
  • حسینی قابوس، سید حسین بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • حکیم زاده، وحید سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
  • حمیدی اصفهانی، زهره بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • حمیدی اصفهانی، زهره بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]

خ

  • خدری، سارا اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • خزائی، علی اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]
  • خزائی فدافن، مسعود آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]

د

  • دادور، پیمان فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
  • داراب زاده، نازنین بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • داراب زاده، نازنین بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • دولت آبادی، زهرا بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]

ر

  • رجایی، پیمان اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • رجبی، زهرا بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
  • رجب زاده، مهسا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • رحمن، علیرضا بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
  • رستگار، سمیه استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]
  • رضایی رودبره، الهام بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
  • رضوی، محمد آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
  • روفه گری نژاد، لیلا بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]

ز

  • زارع، صمد بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
  • زارعی، محسن رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 161-170]
  • زاهدی، یونس ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • زیرجانی، لیلا مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]

س

  • سالارباشی، داوود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • سرابندی، خشایار اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • سرباز، نجمه ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
  • سرداریان، علی سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
  • سعیدی اصل، محمدرضا بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • سلیمانی اقدم، مرتضی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]

ش

  • شیخ السلامی، زهرا فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
  • شرایعی، پروین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • شریفی، اکرم بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 75-84]
  • شریفی، اکرم بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • شریفی، اکرم ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
  • شریفی، اکرم بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]
  • شریفیان، زهرا بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • شعبانی، علی تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • شعبان پور، بهاره تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • شعبان پور، بهاره ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • شعبان پور، بهاره مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • شفافیی زنوزیان، مسعود بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • شکوه صارمی، الهام بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • شمسایی، پریسا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]
  • شهابی قهفرخی، ایمان بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • صادقی ماهونک، علیرضا ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 43-55]
  • صالحی، فخرالدین اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • صالحی، فخرالدین مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]

ط

  • طباطبایی، فریده بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • طهماسبی، سولماز استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]

ع

  • عاشورمحمدی، مرضیه امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
  • عالیشاهی، علیرضا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • عبادی ملاباشی، مائده بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
  • عباسی، سلیمان خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • عبدی، سهیلا بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • عبدالملکی، فرزانه بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
  • عبدالهی، امیر بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • عرب، خالد بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • عزیزی، سیده سعادت اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • عزیزی، محمدحسین اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • عطای صالحی، اسماعیل فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
  • علی آبادی، مجید ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
  • علیرضایی، نیلوفر بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • علیزاده خالد آباد، محمد تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • علوی خوشحال، فاطمه بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]

غ

  • غلامی، زهرا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]

ف

  • فرمانی، بیوک آقا بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
  • فضلی بزاز، بی بی صدیقه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]

ق

  • قلعه موسیانی، زهره بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • قلعه موسیانی، زهره اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • قنبرزاده، بابک بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • قهرمانی، نازنین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]

ک

  • کارگزاری، مینا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • کارنما، پیوند جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
  • کاشانی نژاد، مهدی اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • کاظم زاده پارسی، محمد جواد شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • کدیورزاده، گلاره بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
  • کریمی، شفق بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • کوهی کمالی، سارا اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]

گ

  • گاراژیان، حجت ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
  • گلی، محمد اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • گوهری اردبیلی، اشرف مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]

م

  • محبی، محبت بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • محبی، محبت تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • محمدی، ادریس بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
  • محمدی، عصمت تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • محمدی، مرتضی رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 161-170]
  • محمدی، مریم اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • مرتضایی نژاد، فروغ اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • مرتضوی، سیدعلی بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • مرتضوی، سید علی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • مرتضوی، سید علی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • مرتضوی، سید علی بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • مرتضوی، علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • مرتضوی، علی ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 43-55]
  • مروی، شکوفه بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • مستقیم، تکتم بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
  • مصلحی شاد، مریم بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • مظاهری، مصطفی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • معدنی پور، محمد مهدی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • مقدس کیا، احسان بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
  • مقیمی، معصومه بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • میلانی، الناز بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • ملکی، منا تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • مهدیان، ریحانه ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • مهرشاد، ناصر آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
  • موسی یی پور، محبوبه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • موگویی، رکسانا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]

ن

  • ناطقی، لیلا بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
  • نجاتیان، محمد خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • نشاسته گیر، محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • نصر، شقایق جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
  • نصیر مسلم، نفیسه بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • نکته سنج اول، مهسا ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • نوری، لیلا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]

و

  • وحیدمقدم، فریده بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • وظیفه دوست، محسن ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]

ه

  • هنرور، مسعود بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]