نمایه نویسندگان

آ

  • آذرهوش، خورشید بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • آریان فر، اکرم کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • آریان فر، اکرم بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
  • آرمین، محمد بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • آقاجانی اینچه کیکانلو، ساناز بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]

ا

  • ابراهیمی، مریم ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • ابوالفضلی اصفهانی، جواد مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • اجاق، سیدمهدی تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • احمدزاده، ریحانه تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • اخلاقی، هاشم ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • اخلاقدوست، سمانه استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
  • ایزدی، زهرا مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • استادزاده، محبوبه مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • استیری، سیدحسین بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • استیری، سیدحسین بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
  • استیری، سید حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • استیری، سید حسین تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • استیری، سید حسین بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • استیری، سید حسین بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • اسدی، غلامحسن بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • اسماعیل زاده، احمد بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
  • اعرج سلطانی، مریم بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • افشار، مهنوش تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • الهامی راد، امیرحسین بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • الهامی راد، امیرحسین بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • الهامی راد، امیر حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • الهامی راد، امیر حسین تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • الهامی راد، امیر حسین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • امینی، عطیه بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • انتظاری، بهناز بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • انصاری، سارا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]

ب

  • باقری، سعید بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • بخش آبادی، حمید ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
  • بخش آبادی، حمید بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • بخش‌آبادی، حمید بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • بصیری، علیرضا تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • بقایی، هما ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • بلاغی، سارا بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • بهنام نیک، علی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • بوژمهرانی، ابولفضل بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]

پ

  • پدرام نیا، احمد بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • پروین نژاد، سلاله ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • پزشکی نجف آبادی، اکرم حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
  • پهلوانلو، ابوالفضل بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]

ت

  • توکلی پور، حمید امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • توکلی ‌پور، حمید بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
  • توکلی کردلر، سهیل بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]

ج

  • جعفرپور، افشین استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
  • جلینی، محمد تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • جنابی، محسن بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
  • جهادی، مهشید بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • جوینده، حسین تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]

ح

  • حجت الاسلامی، محمد تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]
  • حداد خداپرست، محمدحسین بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • حداد خداپرست، محمد حسین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • حسنی، مریم تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • حسینی، ابراهیم بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • حسینی طباطبایی، فاطمه بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]
  • حفیظ، محمد مسعود بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]

خ

  • خیابانی، آزاده بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • خدایی، محمد جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
  • خضری، محمد رضا بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • خوری، عصمت بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • خوش گیش، مارال بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]

د

  • دادخواه، آیدا ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • دانش، عرفان تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
  • دولت آبادی، زهرا بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • دولت آبادی، زهرا بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]

ر

  • رحمانی، انوشه بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
  • رستمی، محمد بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • رشیدزاده، شیلان بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • رمضان، یوسف بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
  • رهبری، رامین بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
  • روشن، نادر تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]

ز

  • زمردی، شهین تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
  • زمردیان، علی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]

س

  • سید النگی، سیده زهرا بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • سردرودیان، مریم بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
  • سعیدی فر، مهدی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
  • سکوتی فر، رقیه ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
  • سلطانی نژاد، شهلا جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
  • سلیمانی، فرهنگ بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]

ش

  • شاهین فر، ریحانه تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • شاهین فر، ریحانه بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
  • شیخ الاسلامی، زهرا تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
  • شیخ الاسلامی، زهرا بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
  • شیخ الاسلامی، زهرا تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • شرایعی، پروین تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • شریعتمدار طهرانی، حسین بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
  • شریف، علی بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
  • شریفی، اکرم تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • شریفی، اکرم بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
  • شریفی، اکرم بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • شریفی، اکرم ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • شریفی، اکرم بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
  • شریفی، اکرم بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
  • شریفی، اکرم تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
  • شعبانپور، بهاره تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • شهیدی، سید احمد مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • شهیدی، مصطفی بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • شواخی، فروغ ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]

ص

  • صادقی، بلال ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • صادقی، علیرضا ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
  • صادقی، فرزاد بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • صفری، فرزانه بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]

ض

  • ضیائی فر، امان محمد مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]

ط

  • طاهری، محمد بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]

ع

  • عالمی، هادی بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
  • عباسی، هاجر بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • عباسی، هاجر بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • عبدالهیان نوقابی، محمد بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
  • عبداله زاده، ابوالقاسم بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 89-97]
  • علی محمدی، لیلا بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
  • عمادزاده، بهاره بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • عیوض زاده، اورنگ تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]

ف

  • فاضل، محمد بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
  • فاطمیان، حامد امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • فتح ابادی، ارزو امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
  • فدوی، قاسم بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • فرجی، علیرضا بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • فرحبخش، ایمان بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • فرحناکی، عسگر بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • فیروزی، رحیم بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]

ق

  • قیافه داوودی، مهدی تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
  • قدس ولی، علیرضا ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]

ک

  • کاراژیان، حجت بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
  • کاراژیان، حجت بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]
  • کاراژیان، رضا بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 61-76]
  • کدخدایی، رسول بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • کردجزی، معظمه تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • کشانی، مینا بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • کشاورز، زهرا کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • کیومرثی، مریم بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]

گ

  • گرایلی، زهرا ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
  • گودرزی، مصطفی تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]

م

  • مجتهدی زنجیرآباد، معصومه تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
  • محبی، محبت مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • محمدی، مریم حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
  • محمدی ثانی، علی بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
  • محمدی ثانی، علی بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
  • محمدی ثانی، علی بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
  • محمدی ثانی، علی تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
  • محمد حسینی، مجید تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
  • محمدی نافچی، عبدالرضا بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • مختاریان، محسن بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
  • مختاریان، محسن بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]
  • مرادی، مهدی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
  • مرتضوی، سید علی مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • مرتضوی، سید علی تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
  • مرتضوی، سید علی بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
  • میرزائی، سیده مرضیه تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
  • مشعشعی، سید علی بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
  • معتمدزادگان، علی مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
  • مفتون آزاد، ندا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
  • مقیمی، معصومه بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
  • ملا احمد زاده دستجردی، گلناز تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
  • میلانی، الناز تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
  • ملکی خوشنود، مریم بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
  • ملکی کهکی، علیرضا بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
  • منافی، صاحبعلی بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
  • مهدوی، وحیده بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
  • مهدوی میقان، نسیم بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]

ن

  • نیازمند، راضیه کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
  • ناطقی، لیلا بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
  • ناطقی، لیلا بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
  • ناطقی، لیلا تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
  • ندیمی، افسانه تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
  • نصیرپور، علی مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
  • نعمت شاهی، محمد مهدی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
  • نوربخش، رویا بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]

و

  • وریدی، محمد جواد بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]

ه

  • هراتی فرزقی، مهدی بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
  • همت زاده دستگردی، سینوش تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]

ی

  • یگانه زاد، سمیرا بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
  • یوسف زاده ثانی، سپیده بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]