نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]
  • آذرپژوه، الهام تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • آذرپژوه، الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • آریان فر، اکرم اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 125-135]
  • آرمین، محمد مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 1-150]
  • آزاد مرد دمیرچی، صدیف تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 127-138]

ا

  • ابراهیمی، سهیلا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 31-37]
  • ابراهیمی، سهیلا تعیین غلظت عناصر مفید تغذیه ای در خیار دریایی فراوری شده Stichopus herrmanni از خلیج فارس [دوره 12، شماره 2، 1399]
  • اجاق، مهدی تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 73-83]
  • احسانی، محمد رضا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • احمدی، الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • استیری، سیدحسین سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]
  • اشرفی یورقانلو، رقیه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 111-126]
  • اصغری پور، سحر بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • اطهری، مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 179-192]
  • افتخارالدین، ملیکا اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 135-144]
  • اکبری، احسان بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 99-109]
  • الهامی راد، امیرحسین مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 1-150]
  • الهامی راد، امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 179-192]
  • انصاری، سارا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 51-65]
  • انصاری، سارا غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]

ب

  • بخش آبادی، حمید بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • بشیریان، ارش استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 97-108]
  • بی مکر، ماندانا بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 145-159]
  • بهمدی، هما ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 139-147]

پ

  • پدرام نیا، احمد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]
  • پدرام نیا، احمد بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 31-40]
  • پیروتی، شیرین ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
  • پورعاشوری، پرستو تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 73-83]

ت

  • توکلی پور، حمید تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 109-120]

ج

  • جلایر، حامد اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 125-133]
  • جمالپور، علیرضا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 51-65]
  • جنت صادقی، مظاهر عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 149-164]

ح

  • حجت الاسلامی، محمد بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 105-114]
  • حداد خداپرست، محمد حسین بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 41-53]
  • حیدرنژاد، کامیار بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 85-96]
  • حسینی، فرشته بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • حسن پور، یگانه بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 121-133]
  • حسینی زاده، زهرا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 31-40]
  • حسینی قابوس، سید حسین اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 135-144]
  • حصاری، جواد تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 127-138]
  • حکیم زاده، وحید بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 95-103]

خ

  • خدابنده، فرشته تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]
  • خسروی، الهام فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 165-177]
  • خواجه علی، الهه تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 135-144]

د

  • درخشانفر، محمد رضا بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 85-97]
  • دلیری، رقیه بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • دولت آبادی، زهرا بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • دولت آبادی، زهرا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 31-40]

ر

  • رحیمی، نرگس بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • رستم زاد، هانیه تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 79-94]
  • رستم زاد، هانیه تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 137-149]
  • رشیدی نژاد، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • رضایی، راحله بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]
  • رضائی بروجردی، سمانه بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • رفتنی امیری، زینب بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]
  • رهنما سنگاچینی، معصومه تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]

ز

  • زارع گشتی، قربان تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]
  • زکی پور، اسحق تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 79-94]
  • زکی پور، اسحق تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 137-149]
  • زمردی، شهین ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 139-147]

س

  • سانکهن، زهرا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 71-84]
  • سرداریان، علی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 125-135]
  • سعیدی اصل، محمد رضا بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • سعیدی اصل، محمد رضا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 31-40]
  • سیف زاده، مینا تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]
  • سلطانی، زهرا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 15-25]
  • سلیمی، آزاده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 137-149]

ش

  • شرایعی، پروین تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • شرایعی، پروین بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • شریفی، فاطمه بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 95-103]
  • شیروانی، معصومه غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
  • شنگل، ممنونه تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 127-138]
  • شهاب لواسانی، علیرضا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 71-84]
  • شهیدی، سید احمد بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • شواخی، فروغ ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 139-147]

ص

  • صالحی فر، مانیا بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 115-124]
  • صباغ زاده، رکسانا مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 1-150]
  • صفری، رضا بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]
  • صفری، سعیده تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 19-30]
  • صفوی، نساء بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 37-49]

ع

  • عالیشاهی، علیرضا تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 73-83]
  • عباسی، پریسا بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-58]
  • عبدالله زاده، ابوالقاسم اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 125-133]
  • عبدالملکی، فرزانه استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 97-108]
  • عزیزی، محمد حسین بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 15-25]
  • عزیزی نژاد، رضا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • عطای صالحی، اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
  • عظیمی، نصرت تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • عظیمی محله، افسانه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • علیزاده، آیناز بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 85-96]
  • علیزاده، عطیه تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 109-120]
  • عین افشار، سودابه استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 97-108]

غ

  • غیبی، فرزاد تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • غریبی تهرانی، مهرانوش سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]

ف

  • فرجی، علیرضا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 15-25]
  • فرجی، علیرضا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
  • فرجی، علیرضا بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 79-96]
  • فرجی، علیرضا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 121-133]
  • فرخ، آتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • فعال همدانی، نغمه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 111-126]
  • فلاح شجاعی، رویا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 31-37]
  • فلاح شجاعی، رویا تعیین غلظت عناصر مفید تغذیه ای در خیار دریایی فراوری شده Stichopus herrmanni از خلیج فارس [دوره 12، شماره 2، 1399]

ق

  • قدس روحانی، محسن بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 85-97]
  • قره خانی، مریم ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
  • قره خانی، مهدی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 37-49]

ک

  • کریمی، مهدی اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 125-133]
  • کوشکی، نفیسه بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 41-53]
  • کوهی، شکوفه بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 79-96]

گ

  • گلی، محمد فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 165-177]
  • گلی موحد، غلامعلی بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • گنجلو، علی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 145-159]

ل

  • لسانی، ساجده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 137-149]

م

  • مالکی، مرسده فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 165-177]
  • محمدی، مرتضی عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 149-164]
  • مختاریان، محسن تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 109-120]
  • مختاریان، محسن بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 55-71]
  • مدیری دوم، آتنا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 99-109]
  • میر احمدی، فردین تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 19-30]
  • میر احمدی شریفی، سید محسن بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 115-124]
  • مرتضوی، سید علی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • میر صادقی، حجت تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 73-83]
  • میرعرب رضی، سعید بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • مشعشعی، سیدعلی بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 79-96]
  • معتمدزادگان، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • معدنی، صغری ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 139-147]
  • مقیمی، معصومه بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • میلانی، الناز بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • ملک زاده، جمال تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 135-144]
  • مهدیان، روح الامین بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 105-114]
  • مهدیخانی، شادی بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-58]
  • مؤیدنیا، نسرین مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • مولوی، هومان بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 105-114]

ن

  • ناجی طبسی، سارا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 99-109]
  • نیازمند، راضیه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • ناطقی، لیلا تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 27-45]
  • ناطقی، لیلا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 71-84]
  • ناظمی، ملیکا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 31-37]
  • ناظمی، ملیکا تعیین غلظت عناصر مفید تغذیه ای در خیار دریایی فراوری شده Stichopus herrmanni از خلیج فارس [دوره 12، شماره 2، 1399]
  • نجفیان، لیلا تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 19-30]
  • نجفی میرک، توحید بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 41-53]
  • نجف نجفی، مسعود بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 85-97]
  • نعمت شاهی، محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 179-192]
  • نعمت شاهی، نفیسه بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 179-192]
  • نقی پور، فریبا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
  • نقی پور، فریبا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 121-133]
  • نقی پور، فریبا بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 41-53]
  • نیک آسا، امیر بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 85-96]
  • نوری، مرجان بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 55-71]

و

  • وظیفه دوست، محسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 41-53]

ه

  • همتی، هاله بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 111-126]
  • هوشیار، لیلا تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 127-138]

ی

  • یگانه، سکینه بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]