نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]
  • آذرپژوه، الهام تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • آذرپژوه، الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • آرمین، محمد مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 1-150]

ا

  • ابراهیمی، سهیلا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 31-37]
  • احسانی، محمد رضا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • احمدی، الهام بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • استیری، سیدحسین سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]
  • اصغری پور، سحر بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • افتخارالدین، ملیکا اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 135-144]
  • الهامی راد، امیرحسین مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 1-150]
  • انصاری، سارا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 51-65]

ب

  • بخش آبادی، حمید بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • بشیریان، ارش استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 97-108]
  • بی مکر، ماندانا بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 145-159]

پ

  • پدرام نیا، احمد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]
  • پیروتی، شیرین ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]

ت

  • توکلی پور، حمید تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 109-120]

ج

  • جلایر، حامد اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 125-133]
  • جمالپور، علیرضا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 51-65]

ح

  • حیدرنژاد، کامیار بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 85-96]
  • حسینی، فرشته بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • حسن پور، یگانه بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 121-133]
  • حسینی قابوس، سید حسین اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 135-144]

خ

  • خدابنده، فرشته تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]
  • خواجه علی، الهه تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 135-144]

د

  • دلیری، رقیه بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • دولت آبادی، زهرا بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]

ر

  • رحیمی، نرگس بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • رشیدی نژاد، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • رضایی، راحله بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]
  • رضائی بروجردی، سمانه بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • رفتنی امیری، زینب بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]
  • رهنما سنگاچینی، معصومه تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]

ز

  • زارع گشتی، قربان تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]

س

  • سانکهن، زهرا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 71-84]
  • سعیدی اصل، محمد رضا بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 158-167]
  • سیف زاده، مینا تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 59-70]
  • سلطانی، زهرا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 15-25]

ش

  • شرایعی، پروین تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • شرایعی، پروین بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • شهاب لواسانی، علیرضا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 71-84]
  • شهیدی، سید احمد بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]

ص

  • صباغ زاده، رکسانا مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 1-150]
  • صفری، رضا بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]
  • صفوی، نساء بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 37-49]

ع

  • عباسی، پریسا بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-58]
  • عبدالله زاده، ابوالقاسم اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 125-133]
  • عبدالملکی، فرزانه استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 97-108]
  • عزیزی، محمد حسین بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 15-25]
  • عزیزی نژاد، رضا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • عطای صالحی، اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
  • عظیمی، نصرت تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • عظیمی محله، افسانه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • علیزاده، آیناز بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 85-96]
  • علیزاده، عطیه تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 109-120]
  • عین افشار، سودابه استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 97-108]

غ

  • غیبی، فرزاد تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 145-156]
  • غریبی تهرانی، مهرانوش سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 109-123]

ف

  • فرجی، علیرضا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 15-25]
  • فرجی، علیرضا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
  • فرجی، علیرضا بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 79-96]
  • فرجی، علیرضا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 121-133]
  • فرخ، آتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]
  • فلاح شجاعی، رویا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 31-37]

ق

  • قره خانی، مریم ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 1-14]
  • قره خانی، مهدی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 37-49]

ک

  • کریمی، مهدی اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 125-133]
  • کوهی، شکوفه بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 79-96]

گ

  • گلی موحد، غلامعلی بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • گنجلو، علی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 145-159]

م

  • مختاریان، محسن تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 109-120]
  • مرتضوی، سید علی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • میرعرب رضی، سعید بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • مشعشعی، سیدعلی بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 79-96]
  • معتمدزادگان، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 67-77]
  • مقیمی، معصومه بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
  • میلانی، الناز بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 11-20]
  • ملک زاده، جمال تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 135-144]
  • مهدیخانی، شادی بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 39-58]
  • مؤیدنیا، نسرین مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 63-78]

ن

  • نیازمند، راضیه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 15-29]
  • ناطقی، لیلا تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 27-45]
  • ناطقی، لیلا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 71-84]
  • ناظمی، ملیکا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 31-37]
  • نقی پور، فریبا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 47-62]
  • نقی پور، فریبا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 121-133]
  • نیک آسا، امیر بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 85-96]

ی

  • یگانه، سکینه بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 21-36]