نمایه نویسندگان

ا

  • استیری، سید حسین بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • اشتری نژاد، آزاده ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]
  • الهامی راد، امیرحسین فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • الهامی راد، امیرحسین بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • الهامی راد، امیرحسین بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]

ب

  • بشاش علی آبادی، فاطمه بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
  • بلوریان، شادی بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
  • بنفشی، غالب مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]

ت

  • تاجبخش، الهه بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • توکلی پور، حمید مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]

ج

  • جلالی، مهدی ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]

چ

  • چله مال دزفول نژاد، مژده مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]

ح

  • حداد سامانی، عطیه بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]

ر

  • ریاحین، محمد مهدی بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • رازقندی، الهه بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • رجب زاده، قدیر بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • رحیمی، ابراهیم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • رحیمی، نرگس بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]

س

  • سراجی، اعظم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]

ش

  • شریفی، اکرم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • شریفی، اکرم بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
  • شفافی زنوزی، مسعود بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • شفافی زنوزی، مسعود مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]

ع

  • عزیزی، شهره بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • عسکری ساری، ابوالفضل مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
  • عطای صالحی، اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
  • عیوض زاده، اورنگ ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]

ف

  • فدائی نوغانی، وجیهه بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
  • فهیم دانش، مریم بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]

ق

  • قدس ولی، علی بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • قربانخانی، منا ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]

ک

  • کامل رحیمی، سوسن فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • کلانتری، مریم بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • کورشیان، محمد بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]

گ

  • گلمکانی، محمد تقی بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]

م

  • مرتضوی، سید علی بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • مرتضوی، سید علی بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • مسکوکی، عبدالمجید بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • مهدویان، الهام بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]

ن

  • نجار، زهرا مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
  • نجف‌آبادی، کریم ابراهیم ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]

و

  • ولایت زاده، محمد مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]

ه

  • همتی کاخکی، عباس فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • هوشمنددلیر، موسی الرضا بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]