نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
  • آرمین، محمد بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
  • آزادفر، الهام بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • آقاجان‌زاده سورکی، سارا تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]

ا

  • ابراهیمی، امیر تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • احمدزاده قویدل، ریحانه بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • احمدزاده قویدل، ریحانه تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • اخلاقی فیض آباد، سید هاشم بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • اردستانی، فاطمه ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
  • استیری، سید حسین بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • استیری، سید حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • استیری، سید حسین تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • اسدی، غلامحسن تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • اسداللهی، سیمین استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
  • اسکندری، هادی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
  • اصلانی چقیورتی، ابوالفضل بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • اعلمی، مهران تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • افروغ، فرزانه اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
  • الهامی راد، امرحسین تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • الهامی راد، امیرحیسن ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
  • الهامی راد، امیرحسین بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • الهامی راد، امیرحسین بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
  • الهامی راد، امیر حسین مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 15-23]
  • الهامی راد، امیر حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • الهامی راد، امیر حسین ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • امیری، مریم بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
  • اوتادی، مریم بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • اوتادی، مریم بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • اولادزاد، نازیلا بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]

ب

  • بخش آبادی، حمید تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • بخش آبادی، حمید تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • بلندی، مرضیه بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • بلندی، مرضیه بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • بهمن پور، هومن بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]

پ

  • پیراوی ونک، زهرا استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]

ت

  • توکلی‌پور، حمید بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]

ج

  • جعفرپور، افشین بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
  • جعفرپور، افشین بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
  • جلالی، حسین تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • جلیلی، فرامرز تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • جمالی، وحید بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • جوکار، مریم بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]

ح

  • حداد خداپرست، محمد حسین ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
  • حسنی، فرشته بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
  • حسنی بایگی، نادیا تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • حسن پور، علیرضا استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
  • حسینی قابوس، سید حسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]

د

  • دلیری، نینا تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
  • دولت ابادی، زهرا بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]

ر

  • رازقندی، الهه تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • رحمن، علیرضا بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • رشیدی، حسن بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • رضوانی، فضل الله ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]

ز

  • زارع، زهرا بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
  • زرقی، حیدر بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]

س

  • سید حسینی، ساعده سادات بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
  • سیدین اردبیلی، سید مهدی تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • سرداریان، علی فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
  • سروریان، مریم بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
  • سلیمانی، سمیه بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]

ش

  • شرایعی، پروین تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • شرایعی، پروین تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
  • شریفی، اکرم بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • شریفی، اکرم بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • شریفی، اکرم بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
  • شریفی، اکرم بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
  • شهیدی، سید احمد تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • شهیدی، فخری بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]

ص

  • صفاری، رضا ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • صفری، امید بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]

ط

  • طباطبایی یزدی، فروزان بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]

ع

  • عاملی، مریم تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • عبادتی، حمید رصا بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
  • عباسی، نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
  • عبیری، مهدی بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • عطای صالحی، اسماعیل ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • عطای صالحی، اسماعیل فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
  • عظیمی، مزدک کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]

ف

  • فرجی، محمد اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
  • فهیم دانش، مریم بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]

ق

  • قیافه داوودی، مهدی تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • قدس ولی، علیرضا تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • قربانیان، نوشین بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
  • قربانی حسن‌سرایی، آزاده تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]

ک

  • کاراژیان، حجت تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
  • کاراژیان، حجت بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
  • کاشانی نژاد، مهدی تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • کمانی، محمد حسن بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • کوچکی، آرش تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • کوچکی، آرش بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]

گ

  • گلیان، ابوالقاسم بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
  • گلچویی، لاله کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]

م

  • متینی، سارا تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • محمدی نافچی، عبدالرضا ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
  • مختاریان، محسن بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
  • مرتضوی، سیدعلی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
  • مرتضوی، سید علی بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • میرزایی، فائزه ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
  • میر سعید قاضی، حسین بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
  • مسلم، فاطمه بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • مسلم خلیل غفوری، فاطمه بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • مشکانی، سید محمد تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • منصوری اطمینان، سانیا ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
  • مهدوی، سامان بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
  • مهربان سنگ آتش، معصومه بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • مؤتمنی، مهین تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • موجرلو، زهره مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 15-23]

ن

  • ناجی، محمد هادی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
  • نیاکوثری، مهرداد بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
  • نجفی، علی مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 15-23]
  • نجف پور، قاسم ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
  • نوری، لیلا بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
  • نوری، لیلا بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]

و

  • وریدی، مهدی بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
  • ولایتی، محسن بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]

ه

  • هاشمی روان، مهناز بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]

ی

  • یوسفی، حسین کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]