نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 گروه شیمی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
2 دانش آموخته کارشناسی ارشد شیمی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران
3 دانش آموخته کارشناسی شیمی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات
5.Ames, B. N., Shigenaga, M., Hagen, T. M. 1993. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 90: 22.
6.An, J., Zhang, M., Wang, S., Tang, J. 2008. Food Science and Technology, 41(6): 1100.
7.Mozaffarian, V. 2013. Identification of medicinal and aromatic plants of Iran. Farhang
Moaser Publications. Tehran, Iran. Pp 1201-1202.
8.Ramtek, C., Chakrabarti Bijayasarangi T. 2013. Journal of Chemistry, 2013: 1.
9.Shahidi, F. 2000. Mol. Nutr. Food Res. 44: 63.
10.Shun, Y. M., Wen Y. H., Yong C. Y., Jian G. S. 2003. Chinese Chemical Letters, 14: 810.
11.Singleton, V. L., Orthofer, R., Lamuela-Raventós, R. M. 1999. Analysis of total phenols and other oxidation substrates and antioxidants by means of folin–ciocalteu reagent, Method Enzymol, 299: 152.
12.Suman, T. Y., Radhika Rajasree, S. R., Ramkumar, R., Rajthilak, C., Perumal, P. 2014. Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 118: 11.