نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، کرمانشاه
2 عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
3 عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ورامین پیشوا
4 مرکز تحقیقات روغن ها و چربی ها، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات
raspberry juice during fermentation by Lactobacillus brevis GABA100. International Journal of Food Microbiology, 130(1):12-16.
raspberry juice during fermentation by Lactobacillus brevis GABA100. International Journal of Food Microbiology, 130(1):12-16.