نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران
2 گروه شیمی، واحد گنبد کاووس، دانشگاه آزاد اسلامی، گنبد کاووس، ایران
3 گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار، ایران.
4 باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، ، سبزوار، ایران
5 گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار ،دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار ،ایران
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات