نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور ،تهران،ایران
2 کارشناس پژوهشی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد ،کرج، ایران
3 عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دزفول ،خوزستان ، ایران
4 عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ورامین ، ورامین،ایران
5 کارشناس پژوهشی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، پژوهشگاه استاندارد، سازمان ملی استاندارد ،کرج ،ایران
چکیده
کلیدواژهها