در این پژوهش خصوصیات شیمیایی روغن 5 رقم مختلف میوهی زیتون منطقه طارم(شنگه، ماری، کنسروالیا، زرد، روغنی) مورد بررسی قرارگرفت و بهترین نوع زیتون از نظر کمیت وکیفیت روغن استحصال شده تعیین گردید. روغن به روش پرس و سانتریفیوژ استخراج گردید. آزمایشات شامل پروفیل اسیدهای چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی ، مقادیراندیس یدی ، توکوفرولها و پلی فنلها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام شد. نتایج حاصل نشان داد اسید اولئیک در اسیدهای چرب، آلفا توکوفرول در توکوفرولها و اسید سیرینجیک در پلی فنلهادرصد غالب را به خود اختصاص می دهند. در ارتباط با اکثر ویژگیهای شیمیایی(اسیدهای چرب ، اندیس یدی، توکوفرولها و پلی فنل ها )ارقام زیتون مورد بررسی نیز تفاوت معنی دار در سطح 05/0مشاهده شد.
. (1392). ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 5(3), 23-29.
MLA
. "ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری". نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 5, 3, 1392, 23-29.
HARVARD
. (1392). 'ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری', نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 5(3), pp. 23-29.
VANCOUVER
. ارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 1392; 5(3): 23-29.