دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

1. بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684142

احمد شاکر اردکانی؛ فائزه کرمی رباطی


2. استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684144

پیمان آریایی؛ نگین رضایی سوادکوهی؛ مهدی چرمیان


3. تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2020.580767.1447

علی معتمدزادگان؛ شبنم حمزه؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ Joe Mack Regenstein


4. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684146

نادر حبیبی؛ سارا امیری حسینی


5. مقایسه ترکیبات فعال زیستی چای سیاه، سبز و سفید ایرانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684147

منیره رنجبر؛ مریم علینقیان


6. اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684148

بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ زهرا بشارتی


8. غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684150

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجتبی رئیسی


9. تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684151

فاطمه سادات هاشمی دولابی؛ داریوش خادمی شورمستی


10. تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684152

سارا انصاری؛ مرجان حاجی زاده؛ بهرام بحری


11. تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684153

درنوش جعفرپور؛ راضیه دیدار


12. بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684154

مریم هفت برادران اصفهانی؛ محمد گلی


13. تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1900078.1643

صدیقه یزدان پناه؛ مریم حقیقی


14. تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684156

محمد احمدی؛ سارا شکری تومتری؛ پیمان آریایی


15. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684157

احمد پدرام نیا؛ عبد الرضا آقاجانی؛ فرهاد میرزایی؛ مهدی کرمانی؛ محمد رضا سعیدی اصل


16. تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684159

احسان دیوان خسروشاهی؛ سید هادی رضوی؛ حسین کیانی؛ علی آقاخانی


17. اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1875940.1562

سیده زهرا سیدالنگی؛ زهرا شاهی؛ لیلا نجفیان


18. مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684162

نارملا آصفی


19. بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684163

پگاه جلالوند؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ اورنگ عیوض زاده


20. بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684164

مریم نوروزی چاکلی؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


21. بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1894925.1629

اسماعیل عطای صالحی؛ سونا شعایی؛ مسعود نجف نجفی


22. مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684167

سپیده منیرنژاد؛ مرجان نوری؛ رقیه خاقانی


23. بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684168

اکرم شریفی؛ علی عمارلو


24. بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید (white tea)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684169

زهره دیدار


25. بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685705

مهرانوش غریبی تهرانی؛ امیر حسین الهامی راد؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ پروین شرایعی


26. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685706

حمید سرحدی؛ علیرضا سجادی؛ عبدالواحد صفرزائی


27. فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685708

ماندانا مقیمانی؛ اکرم شریفی


28. استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685709

صدیقه امیری؛ محسن رادی؛ الهه پریشانی


29. تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685710

بهجت تاج الدین؛ صدیقه پردیس کیان؛ هما بهمدی