دوره و شماره: مقالات آماده انتشار
1. بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 شهریور 1399

مهدی نیکفرجام؛ سید محمد علی رضوی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ جواد فیضی؛ خلیل بهزاد


2. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


3. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

سپیده قره یخه؛ امیر حسین الهامی؛ لیلا ناطقی؛ کامبیز ورمیرا


4. بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

الهام امت محمدی؛ جواد فیضی؛ مجید خانی


5. تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

حسن رشیدی؛ فوژان خراسانیان؛ مسعود نجف نجفی


6. ارزیابی زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌ اسیدوفیلوس، pH ، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی ماست‌‌ حاوی عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

سید علی مرتضوی؛ عبد الرضا آقاجانی؛ فریده طباطبایی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد رضا سعیدی اصل


7. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

زینب گرائیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ شیما کاوه


8. تاثیر پیش تیمارهای فراصوت و آنزیم‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق با روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

نارملا آصفی؛ آیسان علیپور


9. طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

اعظم مجیدی؛ شاداب شهسواری؛ حسین عطار


10. امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

ماندانا بی مکر؛ فرشته نوروزی؛ علی گنجلو


11. بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

غلامحسین حقایق؛ نفیسه زاوه زاد


12. بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

هنگامه تجلی طهرانی؛ علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی