تعداد مقالات: 635

1. استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 1-7

علیرضا حسن پور؛ زهرا پیراوی ونک؛ سیمین اسداللهی


3. فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 1-8

سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی


4. بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس

دوره 5، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 1-11

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی