موضوعات = بهداشت مواد غذایی
تعداد مقالات: 5
1. بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد

دوره 13، شماره 4، زمستان 1400، صفحه 120-109

10.30495/jfst.2021.680666

سید خدارحم موسوی نژاد؛ امیر شاکریان؛ رضا شرافتی چالشتری؛ ابراهیم رحیمی


3. آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 172-161

10.30495/jfst.2021.680636

مریم جعفرزاده مقدم؛ فاطمه رضایی درزیکلا؛ امیر توکمه چی


5. تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 95-104

10.30495/jfst.2019.544971

سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد