موضوعات = تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
تعداد مقالات: 11
1. تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 101-115

10.30495/jfst.2021.680655

آناهیتا ابراهیمی؛ سپیده بهرامی؛ محمد عبدالھیان نوقابی


2. تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 75-87

10.30495/jfst.2021.680642

راحله اسماعیلی دارابی؛ حامد افشاری؛ رسول لسان خوش منفرد


3. مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 89-98

10.30495/jfst.2021.680643

حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی


5. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 109-123

10.30495/jfst.2020.665337

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری


7. تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 95-104

10.30495/jfst.2019.544971

سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد


9. تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 33-42

لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی