موضوعات = تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
تعداد مقالات: 15
1. بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 176-163

10.30495/jfst.2021.684169

سمیه شهبازی؛ زهره دیدار؛ محسن وظیفه دوست؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ عیسی جاهد


4. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 51-41

10.30495/jfst.2020.675791

سپیده قره یخه؛ امیر حسین الهامی؛ لیلا ناطقی؛ کامبیز ورمیرا


5. ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 159-149

10.30495/jfst.2021.680637

فاطمه علی محمدی؛ َشبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


6. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 25-15

10.30495/jfst.2020.665271

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


13. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 73-86

مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش


15. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 105-116

فاطمه بشاش علی آبادی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مریم فهیم دانش