موضوعات = تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
تعداد مقالات: 10
2. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-25

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


4. تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 67-75

زهرا همتی اردلی؛ محمد حجت السلامی؛ ساحل سها


7. ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 31-40

فروغ شواخی؛ رقیه سکوتی فر؛ سلاله پروین نژاد؛ آیدا دادخواه


8. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 73-86

مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش


10. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 105-116

فاطمه بشاش علی آبادی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مریم فهیم دانش