موضوعات = تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
تعداد مقالات: 14
3. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 51-41

10.30495/jfst.2020.675791

سپیده قره یخه؛ امیر حسین الهامی؛ لیلا ناطقی؛ کامبیز ورمیرا


4. ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 159-149

10.30495/jfst.2021.680637

فاطمه علی محمدی؛ َشبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


5. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 25-15

10.30495/jfst.2020.665271

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


11. ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 31-40

فروغ شواخی؛ رقیه سکوتی فر؛ سلاله پروین نژاد؛ آیدا دادخواه


12. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 73-86

مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش


14. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 105-116

فاطمه بشاش علی آبادی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مریم فهیم دانش