موضوعات = فرمولاسیون -بهینه سازی
تعداد مقالات: 9
1. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 12-24

اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری


3. غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 105-115

منیر حیدری دستجردی؛ فاطمه اردستانی؛ علی شکوهی راد


4. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


6. فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 57-70

پیمان دادور؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ السلامی


7. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 73-86

مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش


8. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری