موضوعات = روشهای استخراج ترکیبات موثره
تعداد مقالات: 11
1. بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 158-167

الهام احمدی؛ رقیه دلیری؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ نرگس رحیمی


3. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 87-97

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان


4. بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 79-86

فاطمه علوی خوشحال؛ اکرم شریفی


5. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-35

مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی


6. بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-21

امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی


7. مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 37-45

حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی


8. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور


9. بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 129-141

فرزانه صفری؛ سیده زهرا سید النگی؛ هادی عالمی


10. بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 25-35

سهیل توکلی کردلر؛ یوسف رمضان؛ محمد عبدالهیان نوقابی