موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار
تعداد مقالات: 9
1. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 109-123

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری


2. تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 145-156

الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ نصرت عظیمی؛ فرزاد غیبی


3. بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 25-36

حمید غلامی؛ محمد مهدی افصحی؛ اصغر کرمی


4. بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 25-36

زهرا شریفیان؛ سید حسین حسینی قابوس